marți, 21 februarie 2012

spiRidusule, multumesc. acum imi pot lipi stelele.

hmmm...mi-ar placea sa scriu mai des...Ma cert uneori ca nu astern mai des pe hartie ganduri ce as vrea sau nu sa ramana intr-o anumita memorie, in cazul ca a mea le-ar uita..Mi-ar placea uneori sa pot reda in cuvinte senzatii..sa deschid din cand in cand un catalog si sa fie suficient pentru a resimti ce am simtit atunci.. Ceva sa ma opreasca in loc..sa faca o captura in timp ..sa determine efemeritatea sa stagneze pentru cateva secunde..Traiesc asa frumos turnura vietii mele ..anul asta fara ezitari a inceput bine.

oameni speciali adusi din ce in ce mai aproape,
melodii care pasesc in tandem cu sufletul meu satisfacut,
premise de viitor, diplome,

zambete, rasete, caldura...atat de multa caldura.



Nu ma mai intereseaza sa fii un trecator pe strada si sa ramai perplex din cauza tocurilor cu care devin mult prea inalta. Nu mai las deoparte rujul rosu spunand ca e pentru cine stie ce ocazie in care ar fi pata de culoare ce-mi inveseleste tinuta.Nu mai optez pentru mers alert pe banda, cand pot alerga, doar pentru ca sanii mei prea mari danseaza nebunatic, luptandu-se corp la ..textil cu sutienul devenit parca neincapator. Nu ma mai intorc la oameni din trecut pentru ca viitorul imi zambeste mult prea stralucitor pentru a trage apa dupa el intr-o inconstienta totala. Teoretic, asta mi-ar fi placut sa fie rezolutia mea pentru 2012, o rezolutie trasata pe la finele lui 2011. Practic, toate cele de mai sus compun cotidianul meu din 2012, fara sa ma fi gandit la ele vreo secunda, fara sa-mi fi propus inainte sa le ating intr-un anumit interval de timp.

Ma rasfat pe tocuri, cu ruj rosu cand am o zi superba. Alerg la sala pentru ca ar fi puerila sa-mi irosesc viata asteptand sa se educe omenirea.  Zambesc alaturi de oamenii dragi din viata mea, mai dragi si mai noi decat as fi crezut. Stau in caldura bratelor acestor persoane si spun nu cu fermitate cand vine vorba de un trecut ce si-ar intinde tentaculele si peste prezent cu maxima aderenta de i s-ar permite.

:) Pentru ca mai exista straini ce pot glumi si iti pot zambi frumos, chiar daca nu iti stiu numele, salariul si preferintele in pat.


4 comentarii: