miercuri, 8 decembrie 2010

Vrei lumea numai pt tine. Ca mine.


E revelionul. Plictiseala totala, eu si 2 prietene, sticlele desfacute pe langa noi si o muzica in surdina pe fundal. Se face 2 dimineata. Deja simt ca nu mai rezist, dar unde naiba sa fug? Toata lumea e pe cate undeva , face ceva mai mult sau mai putin interesant, dar macar se intampla intr`un grup mai mare de 3 persoane.

Deja se epuizasera persoanele care doreau sa imi ureze un "La multi ani ! "  dintr`o anumita dorinta sau din pura localizare a mea in agenda lor telefonica. Si..simt telefonul vibrand a mesaj. Totusi, cine mai sta in noaptea de revelion sa dea mesaje in loc sa danseze, sa bea , sa ostoiasca porniri instinctuale?! Cu un sictir maxim scot telefonul din blugi. Oh..Catalin... " Vreau sa te vad " .  Ce naiba l`a apucat si pe asta? E un super tip, nu neg, dar totusi ne stim de atatea luni si de abia acum s`a gasit sa vrea sa ma vada? Cand am baut suficient sa nu ma pot urca la volan, nu mai am bani de taxi si oricum nu as sparge atatia bani pt o intalnire la niste zeci de kilometri distanta intr`o seara ca asta cu o stare ca asta. "Stii, nu am cum . N`am bani, sunt departe, nici nu stiu adresa unde sunt..cam complicat" ...

" Sunt in Bucuresti, intreaba si tu pe un om de pe langa tine unde esti . Hai, nu e greu. " .. 

E in Bucuresti? Asta e noaptea hazardelor placute care vin sa sparga plictiseala acuta. Intalnire de gradul 3 la 3 dimineata, haha. Sunt curioasa cum e tipul.L`am  vazut de mii de ori la web, am vorbit ore in sir la telefon ( are o voce misto ..mi`ar placea sa o aud cum geme sau macar cum arunca suspine din strafundul pantalonilor , pardon , plamanilor ...si sa nu uit, are niste buze bestiale - i le`as suge intr`un sarut prelung ca si cand ar fi tot ce pot primi de la el si as avea obligatia morala fata de mine sa gust la maxim ce mi se da ) . 

Cum o fi live ?! Sper sa nu se strice fata in fata, sa isi pastreze macar jumate din ce a stiut sa imi arate pana acum . Hai sa`i dau mesaj..totusi, daca e sa stric seara asta, macar s`o fac mai repede ..sa nu intru prea mult in ziua de 1 . "Pai sunt pe strada Energiei, nr 12, bloc 69, scara 1.De unde vii ? Sa stiu in cat timp cobor sa te astept." ..." Pai de abia am intrat in Bucuresti, dar e gol. In 20 de minute sunt la tine ".."Bine, te astept jos" . 

Le spun fetelor pe scurt ca ma vad cu un tip  - ele oricum erau prea bete sa inteleaga ce le spun, asa ca le`am rezumat in 2 fraze viitoarele mele ore - si intru in baie. Ma spal cu apa rece pe fata - trebuie sa arunc la gunoi cumva plictiseala asta. Spal si dintisorii mei perfect aliniati, doar nu as vrea sa`i dau un val de cinzano..e dulce totusi, poate nici nu`i place. Dau de 2 ori cu mana prin par - stiu, sunt o norocoasa, pieptanul e facultativ pt mine - , 2 pufuri din parfumul cel nou - dulce, dar rafinat, pt o noapte plina  si cobor. Mama ce frig e ! Sper ca nu voi sta mult dupa fundul unui necunoscut..sincer e tot ce mi`ar lipsi acum !

Ganduri nesuferite ale unei femei plictisite. Da stiu, suntem stresante la plictiseala, dar fara noi oricum n`ar face nici ei senzatie asa ca..

Doua minute si apare. Oh, ai o bila alba ca nu mi`au congelat sfarcurile si ca nu mi s`au invinetit buzele asteptandu`te. In timp ce se apropie , ma gandesc  la ce formula de abordare va folosi. Hai sa te vad, ramai un tip ok sau te duci pe apa sambetei de la primele cuvinte scoase?! . Face 2 pasi si il vad ca intinde mana spre mine, fara sa spuna  nimic. Am crezut ca o sa dam mana gen “Corina  - Catalin “ si aia e. Nu, ridica usor mana spre mine si intr`o secunda ma trezesc in bratele lui . Raman ..wow  “ Tipul asta e chiar misto “ . Ma strange in brate cu pathos, doamne ce senzatie ciudata. Parca sunt o persoana de care ii era super dor si vorba aia, ne vedem pt prima oara. 

La debitul meu verbal obisnuit, ma asteptam sa simt nevoia sa vorbesc mult si chiar sa o fac nu doar sa simt nevoia. Si..zbuf..ruptura..nu simt nici o nevoie. Imi e al naibii de bine in bratele lui . Imi place cum tine in brate. Are o vigurozitate care ma imbraca perfect, mai bine chiar decat carpele astea de mult prea multi bani achizitionate pt revelionul mult asteptat. 

Dupa cateva secunde bune, ne desprindem si  il vad cum se uita fx in ochii mei cu o privire care spune ceva de genu` “ Doamne , de cand te cautam”. Imi plac si ochii, deci inca o bila alba. Sunt profunzi . Isi apropie fata usor de a mea si eu ma simt exact ca in reclama de la margarina “ Daca ma saruta?!” . Isi lasa nasul pe gatul meu , ma adulmeca si exclama “ Mirosi perfect”  .

Oh da, asta da compliment din gura unui barbat. Omule, de unde vii? Cine esti? Nu`mi placeai chiar atat de mult pe net si acum mai ai  putin si imi dai foc. 


Un comentariu:

  1. hmm... imi place povestea asta cu iz de fantezie...
    dar ai lasat-o in aer, poate o continui un pic mai condimentat :P ca sa fie fantezia fantezie ;)
    oricum ar fi... :X:X

    RăspundețiȘtergere