vineri, 23 septembrie 2011

Momentan imi e bine. Indragosteste-ma de tine.



" Imi placi. " O spui atat de des, incat chiar am ajuns sa te cred. Esti acolo in fiecare noapte sa-mi spui noapte buna, esti acolo dimineata sa-mi repeti cat iti place veninul dulce ce-l gusti de pe buzele mele..ramai peste zi langa mine, imbratisandu-ma, sarutandu-mi buzele la fiecare intredeschidere a lor si seara..o luam de la capat. Ai pornit atat de neincrezator pe drumul meu..ti-am spus " nu-ti fie teama" si..usor usor, a disparut retinerea aceea care ma arunca pe ganduri si care imi lasa un gust semi-amar..Stiam ca esti in siguranta cu mine..a durat putin...prea putin dupa cum spui tu..dar ai aflat ca sunt un invelis curat..ce ascunde mai mult sau mai putin o esenta la fel de curata .

Au fost si sunt intrebari, n-au fost si nu sunt raspunsuri , insa suntem noi. Ma chemi la pieptul tau cand ma simti ca dorm pe mine, ma tii strans in brate cand spun un simplu "nu sunt prea ok", te lipesti de mine ca un autocolant cand spun ca mi se inchid ochii de somn, fara sa te ridici cu  nici o alta pretentie decat sa ma simti langa tine , esti viu cand te vreau, esti la fel de viu cand nu ma vreau nici pe mine..Esti acolo cand sunt uda, esti acolo cand mi-e frig, iar cand se schimba anotimpurile, da, esti din nou acolo. Trag adanc in piept fumul ce-l savurezi dintr-o tigara, atunci cand te incalzesc si nu pot fi totusi langa tine pt ...mai multa caldura, impartim aceeasi felie de pepene ca 2 copii plini de dragoste, imi aduci paharul de limonada sub nasuc atunci cand spun ca mi-e sete ..

Esti atat de atent, parca te-ai fi nascut special sa ma inveti ce-nseamna sa iubesc. Sa iubesc cu toata fiinta mea, oferindu-mi capitularea ca cel mai de pret premiu meritat vreodata de un om. Vreau sa ma inveti..Vreau sa imi iei mana in mana ta si sa ma inveti sa tin stiloul atunci cand cern pe hartie literele unei i-u-b-i-r-i  i-m-p-a-r-t-a-s-i-t-e, vreau sa ma sustii de umeri atunci cand timida, incerc sa invat pasii acesui dans , vreau sa stai in spatele meu si sa imi treci o mana peste piept, tinandu-ma strans, astfel incat forma aceea ciudata si semi-vie sa ramana acolo, in interiorul cutiei sale..Considera-ma in prima zi de gradinita si ofera-mi sprijinul tau..Vreau sa invat..Vreau sa stiu cum e sa nu fi in contra-timp perfect, cum e sa iubesti cu capul pe umeri fara sa te arunci in bratele lui care o iubeste pe ea si nu pe tine, sa stiu cum e sa te oferi persoanei care stie sa respecte intimitatea voastra..Nu  mai vreau sa stiu de la cine stie ce anonimi cum fac sex oral, nu vreau sa mai dau note explicative pt fiecare ora de somn in plus, nu vreau sa te uiti in desfasuratorul meu de la telefon cu privirea banuitoare a unui procuror ce nu acorda prezumtia de nevinovatie desi e primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l faca..nu mai vreau. Vreau sa-mi iei tot..mintea, sufletul , corpul..vreau sa ti le ofer, dar sa simt ca vei face pt mine, pt ele ce as face si eu..Daca nu te simti in stare, mai bine pleaca acum .

Imi faci atata bine..Cred ca nici nu realizezi uneori cum ma mangaie simpla ta existenta..Cat conteaza ca ma intrebi zilnic " cum esti? esti ok?" si nu pt ca nu m-ai simti daca n-as fi ok, ci pur si simplu pt ca iti pasa, pt ca te intereseaza sa raman acea fiinta feminina care te atrage..acel suflet pasional care iti umple fanteziile..acea femeie nu prea copil, dar si acel copil nu prea femeie cu care ai sta ore in sir, la fel cum ar sta si ea cu tine... 


Ai spune ca ne iubim de cand lumea ?! :)  

http://www.youtube.com/watch?v=AWXH5iOVlUE

7 comentarii:

  1. Cat de dragut <3. M-am indragostit de postarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sweet Lemon: Multumesc...Daca as fi vazut la altcineva, poate as fi crezut si eu ca e o simpla postare..dar cand e real..parca e si mai delicios :) .

    edi : :* intr-adevar frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mai ales cand se schimba anotimpurile ..dupa un timp,vine mai mult toamna. si suntem mai pierduti. apoi toamna tarzie.
    atunci e nevoie de sprijin,pt a da toamnei un..sens. Unul mic,eventual,dar UNUL!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu chiar faceam referire la propriul unei schimbari de anotimpuri..Nu m-am gandit atat de departe ca tine, dragul meu, insa..Nu se stie niciodata cine unde iti calauzeste gandurile, dorintele etc etc etc :) . O toamna minunata sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place foarte mult cum ai scris'o.. si poza e ft frumoasa.

    RăspundețiȘtergere