marți, 22 noiembrie 2011

Imi esti drag. Dar mai draga imi sunt chiar eu.


http://www.vplay.ro/watch/b8hqxhva/


I dare you to let me be your one and only..  Habar n-ai. Si nici nu cred ca vei afla. Nu ar schimba cu nimic, nimic. Si cum au trecut atatea, o sa treaca si asta.

Cum le aseaza cineva pe toate dupa suflet..hmm, bizar. Aseara mi te scurgeai pe obraji, dar dintr-o data..caldura. El a avut timp pentru mine, a avut orele in care tu cu siguranta n-ai facut nimic special . A avut zambetul mult dorit, pe care, din atomi scrisi cu bold, l-a lipit cu hotarare si cu drag pe chipul meu. Mi-a spus noapte buna la culcare..iar dimineata m-a gasit citind un mesaj de la el..si azi, da, azi te-am uitat putin. Si acel cineva/ceva care aseaza lucrurile, s-a gandit sa-mi mai ofere o surpriza ..inca un mic ajutor pentru a mai sterge putin din tine ..si a trimis un nou el, un el care mi-a dedicat vreo 4 telefoane a zeci de minute fiecare, facandu-ma sa rad cu pofta minute in sir..Doamne, ce nebun ! Ma bufneste si acum rasul cand scriu despre el..

Razi in hohote, femeie. Peste tot imprejurul tau gasesti doar detalii ce-ti confirma cat insemni.

7 comentarii:

  1. Nu toti pot aprecia caldura ce li se ofera neconditionat. Ma bucur ca pana la urma ai zambit azi.
    Te pup, pui genial

    RăspundețiȘtergere
  2. Rosalia: tot ce scriu este din suflet pentru ca asta este jurnalul meu in primul meu, nu un blog nascut pentru fictiune :P.

    hikari : te pup si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai bun tratament e prin ras, scapi de orice.

    RăspundețiȘtergere
  4. " imi esti drag.dar mai draga imi sunt chiar eu"
    :)

    RăspundețiȘtergere