joi, 3 noiembrie 2011

Inceput de noiembrie.


Incep sa cada frunzele . Se golesc usor-usor copacii de invelisul ce le acopera esenta..incep treptat si mastile sa cada de pe sufletele ascunse dupa mii si mii de vorbe goale. Imi place cum mi te arati treptat, trecand pe langa clisee si vorbe pe care crezi ca mi-ar placea sa le aud , intocmai cum trece un tren pe langa pomi, case..privind tot spre inainte. Iti privesc masca in cadere spre pamant..savurez aceasta prabusire a falsitatii ca si cand mi-as savura ultima farfurie de fericire calda din existenta mea..Un zambet se naste pe buzele-mi nu de mult strafulgerate de dezamagire ..Ii simt gustul dulce, ii anihilez orice dram de energie pe care l-ar putea folosi sa se desprinda de gura mea . Aici e locul tau. Nu incerca sa fugi pt ca te voi prinde oricum.  Te uiti si tu cum cade..nu iti vine sa crezi, refuzi sa crezi ca atat de repede garda se lasa jos si toata vulnerabilitatea ta mi se desfasoara ca o harta a unei comori dornica sa fie descoperita ..Pozai intr-un cub de orgoliu cu invelis de zapada si  gheata ..si cand colo..ia demonul de unde nu-i..Ai suflet . Degeaba l-ai invelit in mii si mii de straturi de hartie..halloweenul nu se aplica la sufletele calde..Temporar, iti savurez caldura..aroma de suflet neatins de mucegai...Iar cand se va dovedi, poate, ca nu esti un suflet cald, nu te impacienta..al meu te va privi cu demnitatea intreaga inglobata intr-un zambet curat, plin de ...compasiune . Stai linistit, ma astept din clipa in clipa sa imi arati ca erai de fapt purtator de dubla masca..dar nu-i nimic..Nu e ca si cand ai fi o noutate  asa ca..Momentan, ma bucur de zambet ..Restul...e tacere.

http://www.youtube.com/watch?v=wA4ppvp2IzY

10 comentarii:

  1. Fiinte efemere ce suntem... avem doar acum, aici. Urmatorul moment poate sa nu mai fie.
    Bucura-te de zambetul cald, suflete drag. Sper sa dureze mai mult decat "acum". Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. gustul dulce pe care ai vrea sa-l simti mereu si caldura care ar trebui sa existe mereu

    RăspundețiȘtergere
  3. hikari1609 : Ma voi bucura din plin, la fel cum fac de fiecare data, chiar daca exista un "dar", un "daca" si asa mai departe..:) . Te pup si eu, suflete drag.

    Rosalia: da, asa ar trebui sa fie, ar trebui sa existe, ar trebui...ar trebui...dar ..:).

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru purtatorii de dubla masca mai ai un zambet?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt purtatorii de dubla masca am doar ..mila..In primul rand, se prefac in fata lor insisi. Cat despre zambetul meu, nu de asta au nevoie cei cu dubla masca..sau cu siguranta, nu asta este ceea ce i-ar incalzi..

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar si cand va cadea...poate va fi prea tarziu sa iti mai remediezi culoarea initiala si sa mai aibe persoana in fata careia ai avut masca, aceleasi simtiri pt tine ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu toţii suntem purtători de mai multe măşti, doar că nu recunoaştem. Ai talent de Sandra Brown :-P

    RăspundețiȘtergere
  8. :) eh, aici sunt de'acord cu patraţel:) app, nice pic's:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Patratel, avand in vedere ca eu consider stilul sandrei brown unul f ieftin, nu pot spune ca ceea ce ai spus tu a ajuns la mine ca un compliment, in caz ca asta doreai . In caz ca nu, mersi oricum pt parere :). Cat despre masti,conteaza atat de mult materialul lor..si momentul in care le purtam..

    RăspundețiȘtergere