miercuri, 29 februarie 2012

si peste 4 ani...





Si peste 4 ani, in aceeasi zi de 29, sa fiu tot atat de fercita cum sunt in seara asta. De mi-ar fi spus cineva mai devreme ca seara o s-o petrec alaturi de tine, ca vom rade cu pofta, ca imi vei transmite din caldura ta pe care o tanjesc atat mereu, ca vei pleca, iar mai apoi ma voi desfata in mirosul zambilei aduse de tine in dar..n-as fi crezut. N-as fi crezut ca maine o sa port o bratara martisor oferita de tine..n-as fi crezut ca maine o sa port un zambet de nedezlipit intre colturile gurii..ca maine te voi iubi inca putin ..inca putin mai mult..Ca iti voi multumi ca tu, cel implacabil m-ai strans in brate in modul cel mai lipicios posibil, invelindu-mi sufletul in caldura primaverii care va incepe maine..in caldura primaverii careia i-am spus amandoi " Bun venit ! ". 

chiar daca ninge iar, eu am primavara in casa..in suflet ..Primavara incepe cu tineeeee ..
si aceleasi 3 lumanari se aprind acum, dar de fericire de data asta..se aprind si le tremura flacara in bataia vartejului puternic din sufletul meu. se aprind..
se aprind..
ard ! 
de monitor sta sprijinit un rest de punga de alune..il arunc cu putere in cosul de gunoi, aruncand prin el si toata tristetea pe care a privit-o cu doar cateva ore in urma..inchid capacul rapid..sa nu cumva sa fuga si zambetul acolo..si 
zambesc.

fericita. ma inconjor cu bratele-mi stranse tare incercand sa rememorez fiecare milisecunda a tandrei Imbratisari si dansez.

6 comentarii:

  1. Cat de frumos :x
    Si ma bucur pentru tine! M-ai emotionat din nou. Si air mi-e dor sa iubesc :))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D< o primavara frumoasa si ma bucur pentru tine :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! :)
    Ai primit un premiu la mine pe blog :*
    http://dreamsofasweetlemon.blogspot.com/2012/03/leapsa-3-2-in-1-premiu.html

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de placut suna si in acelasi timp atat de familiar...

    RăspundețiȘtergere