sâmbătă, 25 august 2012

diavol de ocazie.

Ma preling de pe marginea unui pahar cu picior pana in strafundul inimii. A mea, a ta. Ma infiltrez fara drept de apel si transform orice gand al tau intr-un zambet cald ce ravneste la prezenta mea permanenta. Sau macar pentru un acum frumos. Nebun de frumos. Pentru durata unui minut sau poate doar a unei clipe.... 
Portative intregi se joaca pe rand cu particule ce-mi alcatuiesc auzul semi-subred, iar in aer danseaza un gel de dus masculin, drept, in costumu-i negru. Danseaza zambitor cu Aroma hormonilor navalnici ce se rostogolesc din crestet pana in adancitura talpilor, lasandu-ma periodic fara suflu. Papile rasfatate ce stau la taclale pe muzica unui vin rosu, rece si vitreg de sec ma trezesc uneori din visare. Doar pentru cateva secunde...sau ore..luni...Aici timpul nu mai exista..
Un nou tsunami de simtiri imi pocneste pe neasteptate gandurile nerusinate si le indeparteaza. Le ghideaza catre un abis uman in care urmeaza sa imi intind aripile pentru o plimbare plina de adrenalina.  Le ghideaza pe ele catre unde vreau, ma ghideaza pe mine catre unde-mi trebuie....Ma lasa aproape de ele. Din umbra le urmaresc traseul al carui finish e semnalizat vizibil, cu un steag fluorescent de catre un strain capabil sa supuna un diavol.  Un cumul de carne cu miscari spasmodice si instincte incontrolabile. Devine aproape tangibil....un vis ..un vis...realitate. 

Cautam, scotoceam, ravneam...

Brusc  o stea cazatoare la orizont. Una serioasa in meseria ei de data asta. Caci nesperat de repede si-a dus menirea la bun sfarsit si a aruncat pe limba mea, in carnea mea, in universul meu  intocmai descatusarea pe care sufletul o cerea de ceva vreme. Vibratii ragusite propulsate cu greu de omulet exprimau intocmai cat de lunga fusese calatoria..cat de acuta fusese dorinta..teama ..Cat de asteptat fusese finalul..
Fara sa ma pot misca.  Fara drept la replica. Cu calusul pe post de sprijin  si sufletul in rai. Un rai al meu.  Doar al meu..! .. Locul ala in care vrei sa ajungi..pentru care dai din coate, poate si in cap..in care atunci cand ai ajuns simti ca l-ai cautat o viata intreaga. Simti ca pentru el erai facuta..ca pentru acel loc erai nascuta. 

 Flacari...Parjol..Foc mare ce acapareaza  dimensiunile unui trup..le sterge si creaza unele noi.. Un nou contur uman jucat ca o marioneta pe sforile insatiabilului....de-o curea galagioasa...

 Vacarm..Se amesteca suieraturi in aer..cu pocnete ardente pe portiuni de piele rosie...tarcata de pasiune..E urlet de sete ..si foame ...si-amor.  

Si la sfarsit, un somn adanc...

5 comentarii:

  1. Imaginatia aproape ca mi-a zburdat la o noapte plina de amor si trairi intense traite de tine...sau poate ca nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant!!!imi place cum scrii...ma pierd printre randuri,parca simtind si traind totul,de parca as fi acolo...esti o scriitoare geniala!

    RăspundețiȘtergere