joi, 22 septembrie 2011

Dragostea dureaza 3 ani.





" În dragoste, situaţia devine cu adevărat îngrijorătoare atunci când treci de la un film de categoria X la gângureli. Din momentul în care încetezi să mai spui : * o sa te fut în gură, curviştină mică * , ca să spui * iubiţica mea scumpică, lugu-lugu, ţuţulică mică , dă-mi un pusi la puţi-puţi *, e cazul să te alarmezi. [ ...] Zdrahonul viril cu voce de stentor începe să vorbească la fel ca un copilaş legănat în poala maică-sii.Vampa fatală cu glas răguşit devine o fetiţă dulceagă, care işi confundă bărbatul cu un pisoiaş. Dragostea noastra a fost învinsă de intonaţii. "


" Oare este posibil sa te îndrăgosteşti fără ca asta să se termine în sânge, spermă şi lacrimi ? "

Frédéric Beigbeder

13 comentarii:

  1. Interesanta intrebarea de la sfarsit. As vrea sa am un raspuns .. dar din fericire raspuns ... NONE :D

    RăspundețiȘtergere
  2. edi, shut up bestie ! :P

    andreea : da, intr-adevar interesanta..chiar dureros de bine conceputa.

    RăspundețiȘtergere
  3. in cazul meu, relatiile stabilite dpdv sexual inca de la inceput s-au pastrat si dupa ce au intervenit sentimentele.

    sau paote chiar mai rau
    'da-ti drumu' pe mine'
    'fute-ma in mortii mat-ii'
    'fute-ma-n cur' etc...

    mi se pare o ipocrizie si o mare porcarie sa iti skimib in timp apelativele pt k au intervenit sentimente.. wtf.. this is.. retard..

    RăspundețiȘtergere
  4. nu tac,bestiuto.
    " Oare este posibil sa te îndrăgosteşti fără ca asta să se termine în sânge, spermă şi lacrimi ? " mi se pare cea mai limitata,idealista,si falsa intrebare de la facerea lui adam incoace !
    E normal ca fiind legati de fizicalitate,sa experimentam toate fatetele ei,adica sange,sperma,lichid vaginal,saliva,draci,laci :)
    Asta nicidecum nu mi se pare ca ar fi moartea dragostei,si o experienta necesara.

    RăspundețiȘtergere
  5. secsinblog: o fi o porcarie, insa esti si tu constient ca se intampla in multe cazuri. La fel cum in f multe se intampla ca niciodata sa nu se vorbeasca vulgar si sa fie pe sistemul lugu-lugu de la inceput pana la sfarsit . Dar ma rog....tu esti mai norocos :).

    edi : Eu nu cred ca intrebarea vroia sa sugereze ca dragostea se termina odata cu manifestarea pronuntata a fizicalitatii..cred ca de fapt vrea sa spuna ca prin acele cuvinte se poate face rezumatul unei relatii, dupa ce aceasta s-a terminat..din varii motive :P.

    RăspundețiȘtergere
  6. este titlul cartii din care sunt copiate citatele :) iar numele scriitorului este trecut la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit și eu cartea, îmi place foarte mult :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma asteptam la mult mai mult din partea ei..dupa titlu si dupa scurta caracterizare de pe spate , dar ma rog..:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cartea trebuie sa recunosc ca este una foarte slaba si nu raspunde la intrebarile esentiale gen: de ce dureaza doar 3 ani?..In fine.Daca dragostea dureaza doar 3 ani cat dureaza nefericirea celui care a iubit?

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar Ionut, o carte foarte slaba. Dupa cum am spus, ma asteptam si eu la mult mai multe din partea ei. Nu cred ca te intereseaza raspunsurile mele la intrebari, asa ca nu le voi oferi..In schimb, iti doresc sa fii iubit :).

    RăspundețiȘtergere