joi, 8 septembrie 2011

Gata bagajele. Am tren devreme maine.



Am avut o zi plina. Si chiar m-am bucurat de ea, desi aseara parea ca intrasem intr-o zona crepusculara din care este foarte greu sa iesi. Insa am fost inconjurata de oameni care merita..de oameni care imi sunt dragi..carora le sunt draga..care sunt acolo..si cand vreau, si cand nu vreau...care nu se evapora din nici un fel de motiv...Sunt prioritatile mele pt ca si eu sunt a lor..Nu au fost de la inceput, e drept, insa au devenit pe parcurs...Dar ca orice lucru bun care se termina la un moment dat, s-a terminat si ziua asta..Si am revenit acasa, in fata pc-ului meu, cu muzica mea ..care imi ofera pe rand pahare de pelin si lingurite de miere ..Doamne, si cat mi-am dorit sa nu vina clipa asta .. ! 

E apa oprita si e bine...Altfel, din plictiseala sau durere, din foame de tine sau sete de noi, iar as fi iesit in curte sa ud gazonul...Si nu era bine..Am udat destul, si n-as vrea sa-l innec.  Insa, nu ma simt bine..N-am de ce sa ma mint, chiar nu sunt bine..N-am fost niciodata un bun maratonist..si cred ca de aceea sunt acum stupefiata in fata vitezei gandurilor care isi gasesc linia de finish doar dupa ce au ajuns in sfera ta existentiala...Cum n-am o clipa activitate, cum brusc trebuie sa-mi caut gandurile si sa le aduc acasa..Sa-ti fie rusine ca furi  ! Si furi cu inversunare ! Si zambet..si lacrimi..cand un oftat..cand o emotie..Dar furi !! Si din pacate...nu traim in filme, sa fie mereu hotul descoperit, lucrurile inapoiate si totul..la loc din nou ..Lucrurile nu sunt mereu in locul in care le dorim..Si e asa greu uneori sa acceptam asta..Mie una mi-e al naibii de greu ...

Si nu o sa incep cu teorii despre fluturasii roz, trandafirii infloriti de peste tot, iubire si fericire in fiecare por al universului..Nu o sa  incep in a debita verzi si uscate pt ca nu sunt in stare sa le duc la bun sfarsit..Azi nu sunt bine..din nou. Insa atunci cand voi avea putere sa fiu ok intr-un procent mai mare de 50 % dintr-o zi, clar voi veni iar si iar sa va spun tuturor ca merita sa fim ok..fericiti..veseli..sau..macar ok ! Si nu voi veni pt ca simt eu nevoia de a fi in locul profesorului din fata unui amfiteatru intreg care il priveste ca pe un zeu ce a descoperit secretul nemuririi ...Nu !! Va voi spune si voua ca merita...doar pt ca eu respir fericire..si pt ca atunci cand sunt bine..( mai ales atunci )..mi-ar placea sa fiti si voi bine..Unii dintre voi.. ! Nu pt ca ..sau pt ca..sau pt ca..Ci pt ca ..la dracu`..spre deosebire de multi, fug de superficial ..si p`astia cativa..de langa sufletul sau macar de langa mintea mea..va vreau ok.. ! Pt ca-mi sunteti dragi ..! Si unei persoane dragi , nu-i vrei raul, nu-i savurezi tristetea, nu-i respiri golul ca pe cel mai suav parfum ... Si n-o sa-mi cer scuze pt ca am la micul dejun , optimism pe paine mai des decat aveti voi. N-am de ce . Sunt doar mandra de asta..pt ca el, acest fel de mic dejun, e cel care m-a ridicat de atatea ori .. De atatea ori, cand inconjurata de vorbe bune si suflete calde, tot singura ma simteam. Si la naiba..De maine voi fi bine ! NU MERITI !!! 

PS: pacat ca n-ai inteles nimic din esenta mea. 


13 comentarii:

  1. Oare cum e sa fi bine ? Ne cufundam in tristeti si suferinte din ce in ce mai mult ... incat am uitat cum e sa fie bine, cum e sa fim ok ... e urat. Urat pentru ca doare tare in fiecare dimineata cand ne trezim sa nu stim sa ne mai bucuram de soare, de zii asa cum e ea cu bune si rele.

    Eu de ceva timp .. chiar si`n momentul asta , simt ca ma sufoc , ca cineva imi strange sufletul in ceva si nu mai pot sa`l scot d`acolo, simt cum golul din interiorul meu se mareste pe zii ce trece .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu chiar am fost bine pana de curand..Dar vorba aceea " m-a mancat undeva" ..sa las garda jos pt ca am zis sa incerc..ca poate merita..ca stai sa vezi..dar stii cum e..exact cand crezi ca merita, nu merita:) si..ti`o iei in freza...Dar stai linistita, va fi bine iar ! pt amandoua ;) te pup suflete >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa am facut si eu si`am lasat`o de tot .. si`am sperat si`am vrut. Si am reusit ... NIMIC :) cateodata nu`l inteleg . De fapt nu`l mai inteleg deloc, dar nici pe mine. Cand vad ca de fiecare data face asa, i`am dat si`a doua sansa, l`am iertat, am trezut peste , mai mult d`atat n`am ce sa fac. Nu pot, e peste puterile mele.

    Sper sa fi bine, sa reusesti sa treci peste ! Ti pup tare si te iau si`n brate >:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  4. nu sunt sentimente ca la tine ..nu e un trecut..sunt mai mult niste iluzii ..cam puternice ce`i drept, dar..iluzii..:) o sa treaca .

    ai grija de tine si ..bafta sa treci cat mai repede peste >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Dorul doare. Doare rau de tot ! Cand ma gandesc ca vine iarna, cand ma gandesc ca vine Craciunul, ma ia cu rau ... l`am cunoscut exact in noaptea de Craciun :)

    Si iluziile sunt puternice suflete, foarte puternice chiar, dor si alea, mai mult sau mai putin, dar dor ..

    Sper sa fii bine pana la urma, esti puternica >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu e langa tine, nu este din anumite motive..si trebuie sa cantaresti suficient daca merita sa mai fie din moment ce acum nu este .. Oricum..si Craciunul are partile lui superbe , cu sau fara acel EL..

    Dor si trec..dor si trec..si iar vin si iar trec..Si gata, trece si viata, mananca prietenii coliva si...:)).

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu mai stiu daca merita sau nu. Is atat de confuza si de data peste cap, incat nu mai stiu nimic.

    Nu imi mai place Craciunul :) nu imi mai place iarna ...

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa iti placa toate din nou, vei vedea..doar ca nu asa repede pe cat ti-ai dori..pe cat mi-as dori si eu sa treaca anumite chestii...

    Dar oricum..la multi ani :) nu stiu cand..dar stiu ca va fi ziua ta, fecioaro :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Hehe, multumesc frumos >:D< Sambata e ziua mea, pe 10 .. mai e ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. mai e foarte putin :) dar nu-ti urez de acum una si alta :) .

    RăspundețiȘtergere
  11. fain clipul, faina imaginea, faina postarea...

    RăspundețiȘtergere
  12. esenta este sa nu te pierzi pe tine, sunt convins ca stii asta, dar din cand in cand, mai trebe sa-ti reaminteasca cineva atunci cand tu esti prea ocupata sa te incurci in itele momentului..

    RăspundețiȘtergere
  13. secsinblog : ieri poate uitasem de mine..eram putin cam pierduta in vise, ce-i drept:) dar m-am trezit, don`t worry :). Mersi oricum.

    Suflet de curva : multumesc.

    RăspundețiȘtergere