miercuri, 14 decembrie 2011

Les hommes qui passent.


Si iar tu..vii tiptil si imi stergi de pe fata lacrimile..iti simt mainile calde cum imi cuprind obrajii si cu ochii calzi, fixati in ochii mei, imi spui sa nu mai plang pentru ca nu vei pleca..Si apari sa stergi ceea ce altul a gresit..ceea ce altul n-a stiut sau n-a putut sau poate nici n-a vrut ..Si imi evapori lacrimile sub temperatura ridicata a palmelor tale ce transmit caldura cand inca nu s-au contopit cu pielea mea..Ma strangi tare la piept si fara sa stii de ce plang, ma saruti pe par si..nu ma intrebi nimic. De ai sti cat bine imi faci ..de ai sti cat ma ajuta sa nu ma intrebi nimic..sa nu ma faci sa te ranesc inutil, pentru ceva-uri inutile..pentru cineva a carui aroma o sterg treptat din tot..Atat de delicat ai intrat in viata mea, incat nu mi-as fi putut inchipui ca imi poti deveni cel mai ferm sprijin..cea mai primitoare pereche de umeri la adapostul caruia sa imi culc sufletul ce lucreaza inca la uitare..Poate sunt ghinionista pentru ca iar si-a amintit si m-a sunat..poate sunt doar puerila pentru ca nu pun piciorul in prag sa strig suficient de tare si vizibil ce am simtit candva si ce acum vreau sa uit cu inversunare..Cert e ca tu esti aici..Esti palpabil si asta e tot ce-mi mai pot dori de la viata..de la ..un suflet ..sa fie palpabil, nu compus din vapori murdari si vorbe meschine . Un sincer multumesc ! 

Naturaletea din fiecare vorba, gest este cel mai frumos cadou de Craciun.

- Mosule, du-te la oameni care chiar au nevoie de tine. Eu mi-am primit cadoul..Unul cu mult mai mare decat asteptam sau visam. 




15 comentarii:

  1. Esti foarte romantica draga mea.:)O postare trista dar frumusetea se pare ca persista in lucrurile astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Caldura ai raspandit si tu in sufletul meu , prin aceasta minunata postare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur. Ganduri..cat mai calde iti doresc :) si un an nou frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma regasesc in ce ai scris, si imi place versul cu care ai incheiat.
    frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e vers, dar oricum..ma bucur ca ti-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. superb scris.esti sensibila, romantica, visatoare, esti un suflet uimitor>:D<
    o seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc:) . O seara frumoasa si tie .

    RăspundețiȘtergere
  8. In ultima perioada s-au intamplat atat de multe lucruri in viata mea, incat..a fost cam greu sa le adun si sa le astern. Dar voi reveni curand :). Momentan ma bucur de momentele si persoanele speciale din viata mea. Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam ca te-ai lasat de tot de scris. Ma bucur ca ai momente si persoane speciale in jurul tau de care sa te bucuri! :)

      Ștergere