sâmbătă, 7 aprilie 2012

La multi ani, curand.




Ma excita gandul la parfumul tau. Ma excita sa stiu ca sub papionul negru de la mine vei purta pe gat mirosul care ti-am spus ca ma innebuneste. Lovesti in simtul care doare cel mai tare, care penetreaza cel mai adanc. Esti constient ca poate intr-o buna zi ti-as uita chipul..ca poate as uita senzatia atingerii tale pe pielea mea..dar stii foarte bine ca intotdeauna as intoarce capul dupa mirosul tau..oricand, oriunde.  Ne aruncam ca 2 nebuni in jocul asta pervers. Te joci cu mintea mea, desi n-ar trebui..te innebuneste sa imi provoci derapaje, desi de asemenea n-ar trebui..imi place cand mi te scurgi in vene prin aroma-ti masculina..imi place cand mi se deruleaza in fata ochilor doar vorbele tale scrise in smsuri mult prea personale, desi anumite lucruri n-ar trebui sa iti permita ce faci..imi place cand te prefaci ca te uiti la turometru, dar ochii-ti scapa in decolteul adanc pe care nici macar centura nu-l poate tempera..imi place cand te stiu in dreapta mea, cand stiu ca ma studiezi desi te prefaci de minune facandu-ma sa cred ca pur si simplu te uiti in directia mea din politete pentru ca purtam o discutie ..imi place cand stie ca esti cuminte..si chiar esti, atata timp cat gandurile nu ti le poate citi nimeni, dar ti le pot simti doar eu prin incandescenta periculoasa a aerului dintre noi..Iti place in ce directii duc jocurile dintre noi ...te lasi pe mana mea ...te lasi purtat de vocea gandurilor mele pentru ca stii bine ca ne place..ca ne trimite intr-o alta dimensiune unde ceilalti nu pot percepe si nu pot judeca nimic..Tocmai de aceea vinovatia noastra este de fapt atat de pura..pentru ca la acest nivel doar jocul nostru se desfasoara cu suisuri si coborasuri la care si lascivitatea pura incepe sa tremure temandu-se de urmatoarea curba..E ca un carusel nebun..sau nebun e doar cel care a apasat butonul de pornire al caruselului, dar obosit dupa o zi in parc a adormit cu degetul acolo..Nebun, dar traind pentru sanatatea impulsurilor noastre..
Se arunca peste tine, iti inunda eul, iti impresoara simturile incat ajungi sa te intrebi de ce nu te mai poti opri..De fapt, te poti opri pentru ca esti inteligent, ai un control de sine ce ar face invidiosi chiar si pe creatorii de roboti..Insa o vezi prea bine in fata ta..prea mult sau poate prea putin langa tine oriunde te-ai uita ..ii simti prezenta si atunci cand nu e, dar mai ales cand e. Ai vrea sa te opresti, sa spui ca s-a facut seara si trebuie sa coborati din carusel, ca va asteapta cineva acasa si s-ar putea ingrijora. Dar uiti ce voiai sa spui inainte sa apuci sa termini fraza pentru ca stii ca e in stare sa se opreasca in orice clipa din ce face, doar ca..Sunteti la fel de buni, la fel de impunatori la inaltime, la fel de pregnanti chiar si stand jos. Dar arde prea puternic sangele. Miroase prea frumos focul si ar fi pacat sa il opresti din dansu-i maiestuos. Atata timp cat pompierii nu pot accede la ce tu si ea ati facut sa izbucneasca, de ce sa incerci tu sa ocupi un loc ce nu ti se cuvine? Ard priviri incrucisate, pulseaza disperate venele devenite neincapatoare, alearga cuvinte in toate directiile incat de s-ar asterne pe-o hartie tot ce se spune, cu certitudine nimeni n-ar prinde sensul. Cu toate astea, oricat de filoloaga as fi, chimia asta intrece orice asteptari. Imi taie respiratia in permanenta, desi practic tot ea este sursa mea de aer, singurul aer pe care il savurez cu pofta cu care un sugar ingurgiteaza tot din sanul mamei.  Ma urmareste prin subconstient in somn ..ma tine strans de mana orice as face, oriunde-as merge, iar cand ma simte obosita, secata de orice urma de seva, mai face un pas catre mine..mai pulverizeaza cateva particule din atrofiantul iz de barbat dorit si ..iar ma pierd. Ma pierd si ma castig totodata lasandu-mi impresia ca in univers exista doar doua posturi:  dominat si dominator..posturi ce le schimbam cu atata pathos intre noi, fara urma de invidie, fara vreo dara de imaturitate specific umana. 

***

Am fost inspirata la acest cadou. Nu cauti explicatii pentru tot ce se intampla si asta ma convinge pentru a mia oara ca meriti orice trepidatie a esentei mele. Iti iubesc abandonul cand imi deschizi usa sa alerg nestingherita prin mintea ta, abandon la fel de aparent ca al meu in momentul in care te las sa ratacesti prin toate ungherele fiintei mele. Oricum deja vorbim de doua notiuni ce se confunda, asa ca..Mirosim, zambim, mirosim, traim

13 comentarii:

  1. Cand ma gandesc ca toata postarea asta incepea uc un parfum... Pff! Tu stii sa scoti ceva frumos din orice :) De la orice ai icnepe, poti sa dezvolti ideea pana ajungi la cu totul altceva. Imi place postarea! Mai ales inceputul! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convinsa ca fiecare persoana are un anumit parfum, un anumit miros care il deconecteaza de la orice..Este un parfum masculin care pe mine ma dezleaga de orica posibila incatusare pamanteasca..:). Multumesc pt vorbele frumoase oricum :P.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu voi raspunde la intrebarea asta:). Oricum, stii bine ( orice sex/varsta etc ai avea) ca gusturile difera si un parfum care mie imi poate transmite multe, pe tine te poate lasa indiferent/a :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune'mi gustul la incercare!

      Ștergere
    2. Sa ghicesc gustul unei femei din 3 incercari,cred ca-mi ceri imposibilul:)

      Ștergere
  4. Sa imi spui macar 3 parfumuri care iti plac tie si care crezi ca ar placea si unei femei :) si poate..te vei apropia ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calvin Klein Man Free,Ralph Lauren Romance For Men si Hugo Boss Baldessarinii

      Ștergere
  5. Sincer, stiu doar 2 parfumuri dintre cele mentionate de tine. Ai gusturi bune, recunosc:). Nu este vorba despre vreunul dintre acestea in postarea mea, insa oricum ma bucur ca mai exista persoane cu gusturi interesante la parfumuri :). O zi frumoasa sa ai

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca este randul tau sa imi dai 3 indicii.Sa spunem ,3 parfumuri in care sa-l incluzi si pe cel ce te "innebuneste".Nu am sa mai insist.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paco Rabanne - Ultraviolet, Hugo Boss Classic, Chanel - Allure Homme Sport :)

    RăspundețiȘtergere