luni, 27 august 2012



In seara asta, suna-ma si spune-mi  o poveste. Nu ma intreba nimic, nu astepta nimic. Doar suna-ma.  Imi poti spune orice.  Insira-mi cuvinte in timpane, zambind. Si voi simti. Desi nu te cunosc, in seara asta vreau sa-ti aud tie zambetul.  


* dupa bip, trimite mail. Caci numarul n-ai cum sa il ghicesti. BIP ! ... pui.degeniu@yahoo.com ..Daca iti voi raspunde la mail va insemna ca de la tine voiam sa aud..orice. Si poate imi vei spune o  poveste .. 

15 comentarii:

  1. frumos spus, zambeste asa vei auzi si restul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna ca un anunt la rubrica "matrimoniale" :) Un inbox cat mai plin,asa vei sti exact cati admiratori ai si o noapte alba, plina de povesti si zambete:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as fi raspuns celor care au dat mail..persoane care de altfel nu sunt acea pe care o caut eu..ai fi putut crede asa ceva. Dar avand in vedere ca oricum e o tara libera, poti spune orice iti doreste inima si imaginatia :). O seara placuta.

      Ștergere
    2. Iti citesc de mult blogul si inca nu m-am lamurit."Alergi" dupa o proiectie mentala sau dupa o persoana la care nu poti ajunge? Sau, de fapt, "alergi" dupa gandul avid de dorinta si perfectiune incat ai ajuns sa iti fixezi toate obsesiile intr-o persoana intangibila?
      Sfat: inchide mail-ul si traieste, altfel totul o sa se reduca la o joaca intre lacrimi!
      PS:Scuza-mi obraznicia de ati oferi un sfat

      Ștergere
    3. In mod normal, nu as sta sa dau explicatii despre viata personala. Dar nu se moare din atat...Asadar...O perioada de timp am iubit o persoana cu care pur si simplu nu s-a putut, nu a existat acel ceva de ambele parti. Nu sunt atat de puerila, limitata si orice alte adjective care ar putea caracteriza o persoana care traieste pe internet. In concluzie, tot ce citesti aici nu inseamna ca reprezinta si tot ce insemn eu :). Un blog nu inseamna neaparat jurnal personal...
      PS: Nu este obraznicie:). Daca eram egocentrista si unidirectional dezvoltata limitam comentariile. Sau cel putin pe ale persoanelor anonime.

      PS2: Imi place cand cineva isi inchipuie ca intelege chiar si putin din esenta mea doar citindu-mi blogul. Asa ca..te mai astept. E interesant uneori.

      Ștergere
  3. Persoana pe care o aşteptai nu a sunat, nu a trimis un e-mail?

    Semnat: Alt Anonim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu consideri ca viata personala a unei persoane poarta denumirea de "personala" tocmai pentru ca nu apare prin ziare la rubrica "de interes public" ? :) Toate cele bune, Alt Anonim.

      Ștergere
  4. Nu ar trebui să interpretezi fiecare întrebare ca pe o intruziune în viaţa personală. În fond, nu ţi s-a cerut să dezvălui cine era persoana în cauză. Nu toţi oamenii au intenţii rele. Zi faină! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu interpretez nimic in niciun fel de la persoane pe care nu le cunosc. Drept urmare nici nu am de ce sa consider ca ai putea avea vreo intentie, fie ea rea sau buna. Pur si simplu selectez ce aspecte din viata mea povestesc sau nu. O zi frumoasa asemenea! :)

      Ștergere
  5. Ahhh sa intelegem ca nu a sunat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Persoana pe care ai iubito e cea intangibila sau alta persoana? Totusi cred ca e vorba de o alta persoana.De un an si ceva tot alergi dupa ceva si nu poti prinde.Ai fugit dupa 2 iepuri si nu ai prins niciunul, doua relatii simultan sau o relatie si o "1iluzie",cam asta ramane de inteles. Ce scrii pe blog te reprezinta ....mai mult sau mai putin dar cu putina atentie faci diferenta usor intre realitate si fictiune si ca sa vezi ca pot face diferenta iti voi pune o intrebare: Cat de mult i-a placut papionul?...pacat ca nu l-a tinut in loc:)
    Semnat Primul Anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam eu ca va fi interesant un eventual nou comentariu al tau :). Nu voi mai sta sa dau detalii pentru ca mi se pare deja putin aberant, in schimb iti pot spune ca daca era atat de usor "cu putina atentie" sa faci diferenta intre realitate si fictiune, ti-ai fi dat seama de faptul ca postarea cu papionul a fost fictionala :), pornita de la o simpla idee de cadou.

      O zi splendida, Primule Anonim.

      Ștergere
    2. Nu ma refeream la cadou , era vorba despre persoana pentru care ai luat cadoul.Am mai multa incredere in rationamentul si intuitia mea decat in explicatia ta si sunt sigur ca nu gresesc.Ai dreptate pentru un strain nu trebuie mai multe explicatii -sincere sau mai putin sincere- totusi consider ca aici scrii si dezvolti ceea ce in realitate nu poti spune sau nu poti face.Imaginatia ta bogata se intrepatrunde cu dorinta si cu un strop de realitate ,deci posturile tale nu sunt fictiune sunt ceea ce gandesti si ceea ce simti.

      O toamna calda iti doresc.....Semnat Primul Anonim

      Ștergere
    3. Consideri ce doresti tu :).

      O toamna minunata sa ai ..Primule Anonim.

      Ștergere