marți, 10 aprilie 2012

Studiu de caz.


" - Nu te mai iubesc. " 

Te mint frumos cu zambetul pe fata. Nici nu ai banui ca indata ce-mi voi intoarce spatele, sufletul imi va trage o palma crunta pentru ca mint, pentru ca ma mint. Nu fac mai mult de un pas si izbucnesc in plans. Ma doare. Ma arde pe dinauntru ca am dezamagit si nu mai sunt acea locomotiva noua si frumoasa catre care un trenulet ponosit priveste cu speranta si totodata cu teama. Iti doresc orice in viata, doar sa nu-ti privesti in fata sufletul atunci cand agitat va veni  inspre tine si-ti va tranti o palma cu toata greutatea sentimentului ce dogoreste. Fereste-te cumva pentru ca te va mistui. Te vei descompune de durere si nu vei avea nici o portita pe care sa fugi. Dar mai ales nu vei avea viteza mai mare decat un suflet indurerat ce vine sa-si ceara rasplata, sa-ti intoarca intr-un fel acel ultim drum pe care l-ai dirijat constient sau nu. Doar lasa ochii-n jos. Priveste in podea pentru ca este singura ce-ti mai poate indura prezenta..singura ce-ti va putea suporta durerea. Vei plange mult, cu lacrimi sau doar cu bucati de suflet.Te vei ruga sa nu mai doara, sa vina incet catre tine, sa-ti stranga palmele in causul palmelor sale si sa iti spuna ceva. Orice. Iti va ingheta sangele in vene de cate ori vei mai vedea ceva postat de el pe internet, vei adormi cu el in gand si cu lacrimi  pe fata, iar dimineata vei tanji dupa prezenta smsului sau obisnuit de buna dimineata. Vei trai cu senzatia ca ai da orice doar sa te mai caute, doar sa..mai existe pentru tine. Dar nu uita suflete, toate trec. Si te vei obisnui sa nu mai fie..cu timpul. 

~

Iar tu nu uita: cand toti te cred matur, obosesti cu mult mai repede. Iar eu am obosit sa fiu acel stalp falnic. Am devenit doar copilul impiedicat ce se juca in preajma lui. Ma vei vedea razand, poate ma vei zari si cand printr-un anume colt ma voi ascunde pentru a sterge fugitiv cateva lacrimi ce-si amintesc de tine. Dar sa nu uiti niciodata indiferent ce vei auzi/gandi/simti ca atunci cand aud de oriunde un te iubesc, eu la tine ma gandesc. Spre tine fug si sper sa ma regasesc. Dupa linistea din viata ta suspin.

Te iubesc ! 

5 comentarii:

  1. E trist, dar... ma regasesc aici. Mai mult sau mai putin. De fept, regasesc aici o eu din trecut... care imi tot da tarcoale. Sper sa pelce si sa ma ase in pace...
    Cat despre sentimentele tale... Nu pot spunde decat ca exista persoane pe care le iubim mereu, chiar daca nu le mai vedem sau auzim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire, 3 sferturi din aceasta postare este fictiune. Vorba unei melodii.." e doar o stare de spirit" ..mai neplacuta in seara asta.

    Sper si eu pt tine ca acea parte a ta sa te lase in pace pentru ca stiu ce inseamna sa te cheme trecutul .. >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles. Dar orice fictiune porneste de la un adevar cat de mic...

      Ștergere
  3. Prea mic de data asta. Nu-ti face griji. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos ce ai scris! te atinge la suflet si in acelasi timp este si foarte foarte des intalnit sentimentul de "trecut in prezent" dar din fericire mai devreme sau mai tarziu toate trec. >:D<

    RăspundețiȘtergere