marți, 24 aprilie 2012

Te uiti la mine in zadar.



Bucura-te de ce esti, pentru ca nimeni nu va putea fi tu, oricat ar incerca. Si nu vor putea pentru ca ei privesc, dar nu pot sa vada. 



          Si daca nu ma vezi mereu zambind pe strada, nu te bucura degeaba cum ca as avea vreo problema ce ma apasa suficient de tare. Poate sunt doar obosita sau fara chef. Si daca nu citesti mereu la mine doar ganduri de bine si detalii despre o viata perfecta, sa nu crezi ca traiesc o drama, ci doar ca, spre deosebire de tine sunt sincera si recunosc ca duc o viata de om. Totodata sa nu ai senzatia ca daca daca imi place o melodie si o postez undeva, ea reprezinta neaparat starea mea, ci gandeste-te ca mai sunt si oameni care nu isi duc viata pe facebook, ci doar isi duc viata. Ma distreaza micimea unora, intr-atat incat simplul fapt ca incearca sa fie subtili atunci cand ei nu stiu nici macar ce inseamna sa fie, ma face sa savurez cu inghitituri mici un mojito rece in adierea vantului de primavara si sa rad cu pofta ca si cand as privi o comedie delicioasa in premiera.  Uneori e  bine sa fii inconjurat si de oameni meschini..pentru ca asa poti trai impacat cu ideea ca ai cunoscut si sentimentul de mila profunda, dar si ca te-ai distrat copios, ramanand totodata tu, un om si nu un produs.  



4 comentarii:

  1. Cred ca in ziua de azi chiar e esential sa nu utiam sa ne traim viata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mereu a fost asa, doar ca nu multi vor sa inteleaga lucrul asta si isi pierd vremea inutil :)

      Ștergere
  2. Buna Pui.de.geniu ! Te felicit pentru modul in care scrii ! Voiam sa te intreb daca esti de acord sa-ti postez blogul la blogroll pe site-ul meu behindtruelove.com. Nu am reusit sa gasesc nici-un mail de-al tau unde sa-ti scriu, asa ca m-am gandit sa-ti las un comment la una din postarile tale.
    Daca esti de acord, da-mi un semn pe alexander_eckhart[at]yahoo.com. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca ma poti adauga :). Este o placere sa fii citit de oameni inteligenti. O seara frumoasa.

      Ștergere