duminică, 20 mai 2012

Ai fi mai fashion imbracat in caracter :)



Ce vrei? De ce ma cauti? Nu crezi ca e prea tarziu? Ma vrei inapoi. Nasol. Pentru tine. Eu am deja un alt drum. Nu spun ca mi se potriveste prea bine sau prea rau, spun doar ca e un altul pe care am pornit. Amintiri la care apelezi, momente evocate cu o semi-durere in glas, alinturi ce demult imi placeau..nu te ajuta la nimic, sa stii.Te obosesti degeaba. Scuze ? Sunt o doamna si de aceea nu o sa stii ce fac cu ele. La ce-mi sunt bune.

 Mi se par fenomenali oamenii care vin si-si cer scuze, de parca niste vorbe in vant ar muta muntii din loc. De parca fraiera o sa deschida bratele larg si o sa-ti spuna cu zambetul pe buze " Dar vai, cum sa nu te iert?! Vin` incoace sa te pup! " . La naiba! Imi pare rau ca ti-au placut prea mult filmele SF sau telenovelele, unde totul este numai miere si iar miere, iar finalul fericit este un must. Uite ca in viata reala nu stau lucrurile intotdeauna asa. Nu la mine cel putin. Ma lasa rece scuzele tale si tot ce-mi indrugi in urechile scarbite de prea mult timp de ceea ce insemni tu. Ai impresia ca daca ai poposit ceva timp in viata mea, voi fi mereu acolo la primul cel mai mic semn al tau? Haha. Ai gresit cu certitudine adresa si persoana. In caz ca atat ai inteles despre mine in atata timp, inseamna ca  ne-am pierdut vremea. Mai mult eu sau mai mult tu..Cine stie?! Nu regret nimic din vremurile acelea pentru ca atunci erai o persoana demna de iubirea mea, dar mai ales demna de respectul meu. Acum esti fix 0 barat. In prezent, nu esti nimic mai mult decat persoana careia i-as adresa pe strada un salut fugitiv din respect pentru ce a fost candva si...cam atat. Ca mai mult nu are de unde sa fie, nu are de unde sa vina. 

Stiu ca te gandesti de multe ori la mine, stiu ca sunt termen de comparatie pentru multe persoane care se perinda si se vor mai perinda prin viata ta, dar vezi tu..nu eu am fost cea care a dat cu bata in balta in stilul cel mai naiv, dar totodata cel mai scarbos cu putinta. Nu-i nimic, gradina e mare si ne suporta pe toti. Iar noi toti ne induram fericirea la fel cum ne induram si esecurile, pierderile si asa mai departe. Nu sunt dintre acele persoane care se preteaza la a isi vorbi de rau persoanele din trecut, de care m-a legat o perioada mai lunga ceva destul de intens, insa cu certitudine indiferenta mea de acum si scarba mea de imediat-dupa iti vor transmite mai mult decat ai fi vrut sa suporti. Nu te voi vorbi de rau pentru ca, desi nu stiu ce inseamna singuratatea, o vad ca pe ceva destul de sumbru si imi pare rau pentru tine. Mi-e chiar mila as putea spune. Ai ajuns sa o cunosti, sa o simti pe pielea ta, imediat dupa ce ai iesit de sub scutul fals al unor trairi intense de moment. Nu-i nimic. E totul ok. La urma urmei, eu am castigat o viata curata, tu ai obtinut o singuratate acuta. As vrea sa spun ca ma bucura faptul ca nu te regasesti in nici o persoana, ca nu iti gasesti nici macar un partener de discutii cat de cat pe aceeasi lungime de unda cu tine, insa vezi tu, ma lasa rece totul. Ma bucur ca sunt asa. Ma bucur ca m-am putut detasa si ca am putut observa la modul realist ce mult am castigat. Poate am fost prea mult. Prea mult pentru tine. Mai mult decat coloana ta vertebrala a putut duce. E ok. De persoane inferioare vei da la tot pasul, stai fara grija. Sa te vad cand vei avea nevoie de un interlocutor veritabil, de un umar primitor, nu doar de carne si oase. Doamne, ce ma distreaza situatiile astea...E un spectacol adorabil de privit meschinaria oamenilor. Hahaha..

  I`m gonna drink for that


Repeat over and over again pentru ca e superba

5 comentarii:

  1. Cred ca ma ajuta putin postarea ta. Nu stiu in ce sens, cred ca imi deschide ochii in fata unor alternative...
    Imi place melodia de la sfarsit :). Desi consider ca nu i se potriveste postarii tale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se potriveste deloc melodia cu postarea, intr-adevar. Am postat doar pentru ca imi place foarte mult si pentru ca o am la repeat de 2 zile :).

      Ștergere
    2. Te cred, si mie imi place :)

      Ștergere
  2. wow, acid text. pot spune ca ma regasesc complet printre randurile scrise de tine. am trait recent o astfel de experienta emotionala, o refulare vis-a-vis de o persoana veche din viata mea. uneori se umple pahar prea tare.

    RăspundețiȘtergere