luni, 21 mai 2012

Ratacind.



Trece ..Totul trece, timpul trece..Cica trece atat de repede, incat ar fi sanatos sa-l pretuim neincetat..


Uite ca eu vreau sa treaca mai repede..Sa plece, sa ia cu el dorinte, vise si dureri..


Tigari neincepute, vise pe margini de scrumiera, aer imbacsit de intepaturi, de inimi ciuruite...


Doar o sticla de apa plata in dreapta, un telefon la incarcat in stanga..


Vreau o priza in interiorul meu. Sa captez energie pozitiva. Sa adun ganduri fara tine in ele. Sa iti captez intreg sufletul..


Razboaiele mondiale? Cruciadele? Razvratirile triburilor? Mici copii..Se ridica la cer strigate acute. Strigate ce privesc explozia sangeranda, spumeganda. Auzuri sfasiate ...


Un pui de somn stie cineva de unde pot cumpara? Un suflet agitat stie cineva unde pot depozita? Dar sa fie o spalatorie buna. Sa nu am nemultumiri la final.


Mi-e frig. In seara asta, patura moale nu-mi mai e de ajuns. O simt aspra, imi zgarie sufletul, imi zgarie interiorul. Traseaza mii si mii de linii adanci, atat de adanci ca nici sange nu mai curge.


In urechi, pe repeat o voce masculina. Cata durere canta. Imi rasuna non stop lectura lui pe note muzicale..Lectura sufletului meu. De seara. 


Inc-o incercare de a adormi. Cu fata lipita de perna, scurtez drumul gandurilor. Le tintuiesc de pat si cu ajutorul ghiulelelor ce-mi tin loc de pleoape, le pironesc caci le stiu esenta. 
Naravasa. 
Prea naravasa pentru ora asta. 
Sufletul meu vrea o pauza. 


Maine dimineata voi mai scoate o fiola de optimism din dulap. Acum e prea tarziu sa o pot injecta in siguranta.


Noapte buna! 

9 comentarii:

  1. Pui de somn la pescărie vei găsi1 :)
    Noapte bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. Seara in pat gandim cel mai mult cred. Iar cand acele gansuri sunt triste, ne simtitm... rau :(.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai apriga si cumplita lupta: dintre tine si tine!Nu-mi plac aceste batalii, caci niciodata nu stiu cum sa ma infrunt eu pe mine, dar am certitudinea ca vor trece si pana la urma iese cineva invingator.Ramane de vazut care parte e cea cu succesul.
    Ia o mica pauza si ...zambeste!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate luptele mele interioare sunt destul de intense, dar din fericire dureaza foarte putin asa ca..am zambit dupa doar cateva ore :). O zi buna, Laura.

      Ștergere
  4. :) Esti o norocoasa!Pe unii ii tine o viata sau cel putin durata este mult mai lunga. De obicei cand am asemenea lupte, depinde de evenimentul declansator si bineinteles de ceea ce atinge acolo in interior, putand dura mai mult sau mai putin. Importanta este solutia!:)
    O zi cat mai frumoasa, puiule de geniu!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e intotdeauna ok sa dureze putin. Poate insemna si ca esti o fire foarte schimbatoare. Dar vorba aia, totul e bine cand se termina cu bine :)

      Ștergere