sâmbătă, 5 mai 2012

Sa traiti! :)



Ma bucur de gustul cafelei de calitate pe buze, ma bucur de o carte buna la racoare ce ma desprinde total de visele mele, de dorintele si de planurile mele..

Ma bucur de zilele incarcate si de persoanele care ma fac sa rad si sa ma bucur de  cat de activa a devenit viata mea..

         Uneori insa alunec pe panta abrupta a monotoniei si ajung sa stramb din nas la orice si oricine, meteahna tipic femeiasca ..Mi-ar placea atunci sa devin invizibila sau macar sa ma pot retrage undeva singura, fara sa intereseze pe cineva de mine pentru cateva zile ...Nu sunt sanatoase nici pentru mine,  nici pentru cei din jurul meu momentele in care am astfel de apucaturi ( apucaturi barbare de femeie in pragul menopauzei ), insa la naiba, sunt om, sunt femeie mai exact si trebuie sa parcurg si eu toate etapele feminitatii ca vorba aia, nu mi-ar placea sa devin una dintre acele mici si simpatice fiinte care sunt mangaiate mereu intre urechi si hranite din diverse vase colorate pe jos. Atata perfectiune ar dauna puternic si imaginatiei si existentei si cu siguranta sufletului meu ..
       In alta ordine de idei, cel mai important lucru ramane faptul ca  azi imi e bine.  Imi adun energie din ghinioanele altora, care imi deshid ochii din ce in ce mai des asupra norocului ce sta pe langa mine cam la tot pasul, imi adun o stare buna din lucruri mari si evidente, dar si din multe detalii ce ma fac constientizez ca inca stiu sa ma bucur de lucrurile mici, de aspectele care la o privire mai atenta pot schimba totul.. Si daca m-ar intreba cineva cum de inca reusesc sa imi pastrez optimismul asta exacerbat in ciuda multor evenimente din viata mea sau daca m-ar intreba cum  pot fi la orice ora din zi si din noapte gata sa glumesc, sa tachinez, sa ma simt bine, sa dansez de nebuna si multe altele as raspunde cu siguranta " pentru ca nu am nimic de pierdut si pentru ca am invatat sa ma tem mult mai putin de ce va veni"  ..Pentru ca desi suna paradoxal, firea mea si norocul m-au ajutat sa culeg numai caramizi bune , iar cand caramizi de factura proasta au rasarit usor-usor pe drum, anumiti factori externi sau interni au complotat ei asa frumusel in ajutorul meu si au pornit sita aia fina din dulap pana ce s-a cernut tot ce era de cernut imprejurul meu. 

La naiba, ma iubesc si dansez pentru asta!


     Unduiesc solduri fericite pe ritmuri alerte si amestec decolteul in sutienul cel nou si primitor asa cum in camera de alaturi un suflet drag amesteca in blender fulgii de gheata si continutul pentru multe Mai Tai-uri ce vor alinta papilele-mi entuziaste. 

La multi ani barbatilor azi si bucurati-va de acest cadou minunat: eu si prietenele mele chiar suntem reale asa ca..sa bem pentru voi zic!   :) 


5 comentarii:

  1. M-am trezit cu o bere cadou în sacoșă ieri la Carrefour, așa am aflat că era ziua mea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de apreciat gestul lor. Hai la multi ani inca o data, barbate!:)

      Ștergere
    2. Si sa-ti fie rusine ca nici macar nu stiai ca e ziua ta! :))

      Ștergere
  2. E bine ca ti-e bine si ca esti fericita si ca te iubesti si, mai ales, e bine ca impartasesti sentimentele astea cu noi :D

    RăspundețiȘtergere