duminică, 14 august 2011

Dor de tine, dor de noi.





" - Te-am visat, puiule.


- Sper ca era de bine..

- Ca intotdeauna . De prea bine. Eram amandoi intinsi in pat si cu degetele in intrandul meu calduros si suculent, ma strangeai usor de gat si ma intrebai obsesiv cat de mult te doresc...De parca n-ai sti...De parca n-ai realizat cat imi lipsesti mereu.


- Mmm...deja iti simt parfumul in nari, scumpa mea domnisoara...Intotdeauna m-am intrebat cum te poti da cu un parfum atat de fin , dar poti face sex atat de salbatic..Stii cat imi place cand strangi coapsele de parca nu mi-ai mai da drumul niciodata si intorci ochii galesi la mine, strigand aproape "Trage-ma de par !" ...


- Mda..iti place..Dar se pare ca nu e de ajuns.Daca ar fi, nu mi-ai innabusi trupul doar in vise..nu mi-ai taia cursul normal al respiratiei doar cand dorm...


- Nu fi rea, puiule...Stii ca niciodata n-am avut un program care sa-mi permita mai mult de atat. De ce nu te bucuri mai bine de visul avut? Simte-mi limba coborand usor de pe sanii tai mari , care mi-o innebunesc de cate ori mi-o strangi intre ei in acel du-te-vino inflacarat, catre abdomen...Bucura-te de respiratia mea calda trasand pe trupul tau iar si iar drumul pe care ador sa il parcurg, desi imi e atat de cunoscut..


- Nu te juca cu mine..Si-asa m-am trezit uda...ma doare clitorisul..isi doreste sa retraiasca convulsiile in care il trimit aproape instantaneu buzele tale carnoase..limba ta lata si parca controlata de un robotel ce cunoaste perfect unde sa ma atinga, cat si cum ca sa explodez...Hai sa o lasam asa cum a cazut .Te-am visat puiule, iar m-am trezit uda, iar nu esti langa mine, iar doare clitorisul..trupul..sufletul. O zi usoara sa ai la serviciu!


- Stai ! Nu inchide cum faci de obicei ! Mai stai putin...Nu ti-am mai auzit de mult vocea...Daca nu vrei sa ai orgasm cu mine la telefon ca in vremurile bune, macar spune-mi despre tine..ce mai faci, cum mai esti...ce mai e nou in viata ta..CINE mai e nou..

- Puiule, esti nesimtit ! Stii ca niciodata nu e nimeni nou in viata mea. Inca visez ca o proasta sa iti schimbi jobul, sa fii in fiecare noapte asudat sub trupul meu dornic de tine, in fiecare dimineata sa te gasesc pe perna din dreapta mea..sa te trezesc cu un oral pe cinste..sa fii primul lichid pe care il beau in zorii zilei..sa iti pregatesc cafeaua cu 2 picaturi de lapte si 2 cubulete de zahar asa cum iti place tie...Nu ma mai intreba prostii ! 




- Mi-e dor sa iti strang fesele in maini...sa gemi usor cand o frec intre rotunjimile tale..sa vad in privirea ta ca o vrei..Off, acum realizez si eu cat timp a trecut..Ma ierti?

- Mda, intotdeauna iti dai seama doar dupa o palma de-a mea...Te iert cum am facut-o intotdeauna pt ca cel putin momentan, esti punctul de pornire pt toate visele mele umede..esti dorinta mea ..esti tot ce imi apare in minte cand ma gandesc la caldura...Cand vreau sa ma gandesc la un barbat, apari involuntar tu in fata ochilor mei..Cat as vrea sa dispari din visele mele...


- Pustoaico, lasa gandurile negre. Iti place barbatul din mine..iti place ce iti fac..imi place cum esti, cum gemi, cum imi spui ca ma vrei, cum iti misti limba, buzele, soldurile..Ar fi pacat sa aruncam toate astea. Ne vedem?

- Da. Ca de obicei, raspunsul e da. Ar fi cazul sa-mi arati ce iti mai place la mine..Am cam uitat.




- In doar 2 luni?

- Doua luni pt tine, pentru ca nu-ti pasa. Pentru mine, care iubesc, tanjesc disper, urlu, plang si adorm nu se poate masura timpul trecut in minute, ore , zile. Nici n-are rost sa ma pierd in detalii, nu vei intelege cum nu ai inteles niciodata.


- Cand esti singura, pustoaico?

- De azi pana luni ...


- Gazduiesti un om de afaceri obosit, cu costumul sifonat, freza deranjata, sosetele de culoare diferita si dezordine in minte, suflet si restu`? Sau ai agenda incarcata?

- Nu ma mai intepa, bestie. Te gazduiesc oricat vrei tu . Dar vino mai repede....Mi-e foame.


- Ce-mi faci bun?


- In afara de oral? Pai ..pun niste spaghetti cu sosul tau preferat la facut. Grabeste-te sa le mancam calde.


- Off pustoaico..cum imi mananci tu mie zilele..

- Hai taci...58 la interfon, in caz ca ai uitat.


- Te pup jos nebunico.

- Astept. "





16 comentarii:

  1. '- Ce-mi faci bun?
    - In afara de oral? ' :)) deci ,clar,chiar esti nebunica !

    RăspundețiȘtergere
  2. insa eu stiu,chiar daca nu recunosti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. so do i. deci 58 ai la interfon,aha !

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tareeeeee:X imi place cum le iei pe toate:) si pozele sunt ft sugestive.

    RăspundețiȘtergere
  5. adica, cum nu iti pasa de ce ar zice oricare, cum ai scris postuu asta.. nu stiu sa ma exprim in cazul asta..oricum, ceva de bine:))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) ok. Oricum, n-ar avea de ce sa imi pese, la urma urmei traiesc, simt, scriu pt mine :).

    RăspundețiȘtergere
  7. I was amazed by your collection of pictures. You have some really passionate ones. I would like to chat with you a bit on yahoo if you don't mind. I am just curious about your person. adrenalina1982 is my ID

    RăspundețiȘtergere
  8. Well first of all, i don`t understand why do you write your comments in english being romanian , but ok, i`ll play your game this time . About the pictures, well i took them from internet so ..enjoy deviantart.com ..Thanks for your id, but..no thanks :). Have a gorgeous weekend, "Anonim " .

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmm...si dupa aceea ce s-a mai intamplat? :)

    Apropo...ai vrea sa facem un schimb de linkuri? In caz ca da, adauga te rog blogul meu cu numele Virtual Sex , si apoi spune-mi cum sa te adaug. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut, sunt A. nu stiu cine mi a scos blogul asta in cale ..dar devorez ce i aici , si nu neaparat pentru ca scrii bine , ci pentru ca ma regasesc, de ce l iubesti daca e curvar:)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar nu ai ce sta scris aici, cat este fictiune si cat realitate asa ca..ma voi abtine de la a sta sa ma lamentez intr-un raspuns pentru tine :). Sunt sigura ca te vei descurca si astfel.

      Ștergere
  11. Trebuie neaparat sa las un comentariu. Am gasit blog-ul tau cautand poze. La inceput, am citit asa, in mare, dar cand am ajuns la acest post, trebuie neaparat sa iti spun ca m-ai uimit. Imi place foarte mult modul tau de exprimare libera. Mult succes in continuare in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere