joi, 21 februarie 2013

Feminitate intr-o saptamana (2)


Nimeni, in afara noastra, nu ne va catapulta de la statutul de femeie la statutul de doamna.  Voi repeta acest lucru ca pe un motto, in fiecare dintre cele 7 zile ale saptamanii manierate.

2. Aranjeaza-ti hainele inainte de a iesi din casa, fa ultimele retusuri cu mare atentie! 

Nu te culca pe o ureche traind cu impresia ca daca ai un fizic frumos, hainele aruncate intr-o dezordine totala pe trupul tau vor face ca aspectul tau sa ramana la fel de atractiv. Bluza pe sfert bagata in pantaloni intr-o parte, chilotii iesind din blugi la spate, incaltamintea murdara, debandada totala cand vine vorba de culori sau materiale nu te vor ajuta cu certitudine. 

A fi impecabil nu tine de stilist, tine doar de bun simt. Se poate!  Si nu va supraestimati cunostintele atunci cand vine vorba de pragul intre extravaganta si kitsch.

In alta ordine de idei, nu uitati ca marca unui obiect vestimentar nu spune totul. Ci felul in care il combini si accesorizezi. Atentia e elementul de baza. Micile eforturi pentru a fi mereu ingrijita nu au omorat pe nimeni pana acum! Parol ! Asa NU !Asa DA ! Curat, ingrijit, simplu!  Cheia succesului pentru o prezenta placuta. 

Un comentariu: