duminică, 3 iulie 2011

Sex on fire.

Nu e un titlu pentru articolul ce urmeaza. E doar o melodie ce a reprezentat un anume punct de pornire, un stimul de a scrie. As putea incerca sa scriu despre 1 mai..oh dulce-fatidic weekend, insa oricum vorbele nu si-ar avea rostul si in acelasi timp, n`ar fi capabile sa transpuna alb pe negru prea mult din ce am simtit. Inca mai trece cate un fluturas ratacit prin stomacul meu la amintirea acelor zile, insa..e mai bine sa dam un replay la melodie si..sa nu ne mai gandim ca a reprezentat melodia acelor zile, ci sa incercam sa o facem si melodia zilei de azi.



Mi-ai adus un tort. Ti-ai abandonat pijamaua de matase care te caracterizeaza de atatia ani special pt a-mi cumpara si a-mi oferi un tort absolut superb, impecabil si in aspect si in gust. E inca un moment in care imi spui sincere felicitari pt inca o reusita...


Parca imi amintesc momentul in care plecam de la liceu, dupa ce vazusem afisate rezultatele de la bac si , fiind sunat de mama i-ai spus la aflarea notei " ah pai ma asteptam la o nota mare" . Si am tremurat..si in voce si in suflet si in trup..atunci si acum si..mereu cand apari in peisaj.

Si te-am auzit si acum..ca un deja vu..vorbind la telefon cu mama si spunandu-i de 3 ori felicitari pt mine.. Iar cine nu te cunoaste, ar spune doar .."mda, cuvinte de bine ca doar te stie de mica, pe mama ta din tinerete si ..e normal sa aprecieze" , insa nimeni nu stie ce inseamna sa vina niste cuvinte de lauda din partea TA..da, exact, a ta..o persoana glaciala in general, din prestanta careia nu reiese decat eleganta, control perfect in gestica si lipsa de manifestare a unor sentimente prea calde..

Erai obosit..Erai dupa un drum lung catre un oras indepartat, unde ai fost la alta..Ai adunat-o de pe cine stie unde, te-ai dus cu gandul la o intalnire frumoasa, te-ai dus probabil cu mult mai multe ganduri decat vreau sa realizez..cu speranta la un viitor in 2..cu dorinta de mai bine..cu multe detalii la care nu vreau sa ma gandesc.. Nu vei fi niciodata al meu si probabil ca asta imi aprinde simturile si mai tare de cate ori mai pui o caramida la aprecierea mea fata de tine...Cred ca ma mint pe mine..De fapt , nici nu stiu ce dracu` cred..Si stii de ce nu stiu ce cred? Pentru ca stiu ceva de care sunt sigura.. Ca mi-ar placea al naibii de tare sa ma ai..sa ma las tie trup si suflet..mi-ar placea al naibii de tare sa stiu ca am reusit sa te fac bucatica de mine..sa ma adap cu gandul ca nu te voi imparti cu alta femeie, desi desigur, ar fi doar o iluzie..doar ganduri de moment, ca doar esti barbat..si ce barbat..Esti genul patrimoniu unesco..Dorit de toti, avut de multi printr-un bilet la intrare..bilet care in cazul tau poate fi un trup bine lucrat, o mentalitate open minded care sa te dea pe spate prin exprimarea unei idei geniale, sau poate doar o pasiune comuna..


Stau si realizez..ca nu te cunosc atat de bine, ca tot ce am conturat in minte despre tine sunt doar fantasme..Poate nici nu te-as suporta intr-o relatie..poate ai avea tabieturi care m-ar face sa te bat cel putin de cateva ori pe zi..Insa tot ce stiu..e ca mi-ar placea sa fiu femeia ta pt cateva ore..indiferent ca ar face parte dintr-o noapte sau dintr-o zi.. Si da..subliniez femeia ta..si nu spun fata ta tocmai pt ca mi`ar placea sa nu ma mai vezi ca pe copilul colegei tale de facultate, colegei de servici, bunei prietene si alte astfel de atribute..Mi-ar placea sa ma percepi ca pe femeia pe care, chiar daca n-o poti primi in sufletul tau, intr-o relatie cu tine din varii motive, ai primi-o macar in pat pt acel rastimp de cateva ore mai sus mentionat..sau pe o canapea..sau intr`o piscina..sau pe o bancheta de masina..sau pe un mal de lac, intr-o toaleta de restaurant, in curtea casei tale..oriunde.. Nici nu m-ar interesa locul, nici nu mi-ar pasa ca povestind intamplarea, altora li s-ar putea parea scarbos, anost sau jignitor..M-ar interesa doar ca am fost a ta..ca ai fost in mine..ca am gustat din tine si te-ai infruptat din formele mele rubensiene fara sa iti mai pese de nimic, de trecutul pe care il port ca o eticheta in frunte, de rudele pe care le am sau de o anumita varsta care la un moment dat te-ar putea impiedica sa te manifesti..Sunt baliverne, sunt detalii...detalii care de data asta nu inseamna nimic, detalii care desi de multe ori fac totul si de multe ori urlu cand un barbat nu le vede, intelege sau simte, acum mi-ar placea sa nu le vezi, intelegi sau simti si ..m-as oferi pe tava tie..Nu din postura de supusa gen fata care vine sa`ti pupe picioarele pt ca esti idolul ei, nu..Ci din postura de femeie care vine sa-ti bucure simturile, sa-ti astampare pornirile, sa ti le reaprinda ca mai apoi sa nu poti uita ca cineva mult mai mic decat tine poate fi in stare de lucruri mult mai mari si mai placute decat femeile de varsta ta..


Esti una dintre bucuriile mele..N`o sa afli niciodata cat ma bucur ca sunt cum sunt..ca esti cum esti..ca te stiu cat te stiu..ca mi te imaginez in masura in care mi te imaginez..ca te vreau cum te vreau, dar mai ales ..n`o s afli de cate ori ai fost barbatul meu in visele mele..de cate ori te`am posedat si m`ai avut..de cate ori mi`ai aratat ce inseamna masculinitate si m`ai facut sa`ti arat toata splendoarea feminitatii mele.

My sex is on fire.


Fute-ma ! 

Un comentariu: